Nieuwsbrief december 2022
 
    Op God rust mijn heil en mijn eer,
    mijn sterke rots, mijn schuilplaats is in God.   Psalm 62:7

    Lieve vrienden,
 
 
Het is deze tijd van het jaar waarin je HEEL VEEL berichten krijgt, ik wil de onze daaraan toevoegen! Kerstfeest komt eraan en ondanks alle commerciële herrie denken we na over de komst van de Heer Jezus. Dit geeft mij en allen in Mision Adulam de moed om – samen met Hem – het nieuwe jaar in te gaan. Moge je worden ondersteund in alles wat 2023 brengt, door de kracht van God en Zijn liefdevolle aanwezigheid.
 
Mision Adulam bruist deze weken van activiteiten, aangezien verschillende tienermeisjes en jongens hun rehabilitatieprogramma afronden. Dit betekent diploma-uitreikingen en hen zien terugkeren naar hun familie. Drie meisjes hebben de middelbare school succesvol afgerond, wat nogal wat is om te doen tijdens de revalidatie!
 
Een jongen is teruggekeerd naar het dorp in het landelijke gebied waar hij vandaan kwam, de familie is erg dankbaar voor de hulp die hij heeft gekregen: bedankt voor het mogelijk maken van de bediening van de missie! Deze jongen, Cristopher, kreeg ook een certificaat van de school omdat hij een van de beste leerlingen van zijn klas was.
 
De kinderen in Jesed hadden vrijdag een heel spannende dag met een van de speciale activiteiten in de aanloop naar Kerstmis. Voor goede inspanningen in alles wat ze doen, krijgen ze "Jesed-geld" om uit te geven in onze Jesed-"winkel", het beste ooit omdat we schoenen hadden gekregen waar de kinderen ook uit konden kiezen! Waar de kinderen zowel kleding als schoenen uitkiezen, kozen bijna allemaal ook eten om mee naar huis te nemen, de trieste realiteit van echte armoede.
 
We sluiten dit jaar diep dankbaar af. In Mission Adulam zagen we bijna een dozijn mensen rehabiliteren. In Jesed zagen we 77 kinderen komen leren, en de ouders van veel van onze jongeren en kinderen kregen gedurende het jaar verschillende trainingen om hen te helpen beter met hun kinderen om te gaan. Ook in de loop van dit jaar werden we gezegend met extra hulp om enkele hoognodige onderhoudsprojecten in de huizen te doen. Door een speciale gift konden we nieuwe matrassen en beddengoed kopen voor zowel Adulam als Talita Cumi, wat met verbazing werd ontvangen - een waar geschenk van de Heer.

 

Persoonlijk ben ik de afgelopen twee maanden de dankbare ontvanger geweest van zeer vriendelijke en genereuze gastvrijheid, waardoor ik veel kerken heb kunnen bezoeken, voornamelijk in het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Het was geweldig om zoveel van onze vrienden te ontmoeten, hun verhalen te horen en te delen een beetje van ons hart! Het is een zegen om te weten dat ook jij naast ons staat in de bediening van Mision Adulam, het is een ongelooflijk voorrecht om zoveel broeders en zusters zoals jij te hebben, die van broeders en zusters houden die ze nog nooit hebben ontmoet en voor ons pleiten en steunen ons door middel van financiële steun. Moge de Heer u zegenen terwijl u deelneemt aan de bediening van Mision Adulam!
 
 
 
Dit komt met liefde en warme groeten, in Jezus, Fineke
 
Contact: Fineke Janssen (finekej@gmail.com), Casilla 6320, La Paz, Bolivia. Belastingaftrekbare giften: Stichting Zending en Gemeente te Leeuwarden, via NL33 INGB 0002047678 of NL20 ABNA 0607782412 onder vermelding van 069 (zendingswerk Fineke Janssen) of 069 A Mision Adulam. Een andere mogelijkheid (niet aftrekbaar) is per creditcard via Whydonate op de website: https://www.whydonate.nl/fundraising/mision-adulam-i0cy Klik op vlaggetje voor Nederlands. Wij zijn aangesloten bij de stichting Zending en Gemeente, en erkend als ANBI. Meer informatie kunt u vinden onder de verschillende menu items bovenaan.
Postwijzigingen kunt u doorgeven aan de Familie Aleman, Schoolstraat 8, 3255 AV  Oude-Tonge.
Voor extra FB gebedspunten graag melden met een mailtje.
  

      

 

A safe place, that’s what each teenager and child who comes to us longs for. 
A place where they can be themselves and be listened to. A place also, where they can get out of their confusion and have the opportunity to get a fresh grip on their lives. Frequently this is made much more difficult because their parents don’t appreciate how important the part they should be playing is.